astro fun

Kako će koji znak ove godine obeležiti Dan zaljubljenih

Iako za Vage važi da ih najviše na svetu zanima ljubav – koga ne zanima! Tako se Rakovi zbog ljubavi opijaju po kafanama, Device pišu tajna ljubavna pisma i fantaziraju o zabranjenim vezama. Strelčevi pišu najljubavnije romane, Jarčevi je čekaju ko ‘ozeblo sunce’, Vodolije će zbog ljubavi sve staviti na kocku, a Škorpioni zaratiti sa celim svetom. Blizanci će za pet dana savladati neki strani jezik, a Ovnovi najlakše gube razum. Kako horoskopski znakovi ‘slave’ ljubav?

Ovan još uvek ima traume od prošlogodišnjeg Dana zaljubljenih na koji je ‘slučajno’ zaboravio. Jupiter u njegovom znaku ga spašava ove godine. Pripremio je kućni bioskop gde će zajedno da gledaju prenos uživo lansiranja najnovijeg Ferarijevog bolida. A kao gratis, dve karte za trke Formule u Španiji na njegov rođendan!

Bik će biti u velikom problemu. Svake godine je iznenađenje koje bi priredio bilo bolje od prethodnog. A kako je već pet godina u vezi na njemu je ogromna odgovornost da ne podbaci u očekivanjima druge strane. Kako mu ništa dovoljno efektno ne pada na pamet, shvata da je vreme da partneru pokloni poznanstvo sa svojom porodicom.

Blizanci će danima uoči ovog datuma prevrtati očima na ušećerene srcaste izloge, sa komentarom: ‘Mogli bi nekoga da plate da to uradi kako valja…’ Slatko će se smejati na sve mimove i viceve koji se tih dana budu pojavili na netu. Njih ni najmanje ne dotiče ovaj praznik sem da bace oko na popuste i tu nailaze na minu jer svi popusti su samo za parove! U trenu ih napušta dobro raspoloženje ali kako je njihov vladar Merkur već tada u Vodoliji, poziv prijatelja za žurku „Kod Renata“ (aka. anti Valentino žurka) vraća im osmeh, a provod je zagarantovan.

Rak saznaje da na poslu organizuju korporativnu žurku na taj dan. Odriče se odlaska da bi ostao sa partnerom i na to gleda kao na poklon. Kako će Mesec tog dana biti u Strelcu, tokom večere će drugoj strani saopštiti da joj oprašta za sve uvrede i nemarnost, a onda će ih pobrojati hronološki. Kući odlazi sa ogromnim poklonom presrećan.

Lav će tradicionalno otići u restoran koji mu ne pada napamet da menja samo zato što ima novu devojku. Isti konobar, vino, meni – zapravo su scenska postavka o kojoj ne mora da brine. Uvek mu prilaze kao omiljenom gostu, obleću dok traje večera, a negde pred dezert prići će vlasnik lokala i kao po dogovoru (kojeg nije da nije bilo) diviti mu se i ishvaliti ga pred devojkom.

Devica će najpre ubediti partnera da joj ništa ne kupuje. Ne treba joj. A onda će mu na večeri otkriti u poverenju da je muž njenoj koleginici poklonio auto i to samo mesec dana nakon što joj je kupio akcije u „Hugo Bosu“ i kako ovaj svet više nema meru…jer eto, ona bi bila sasvim zadovoljna novim „Diorovim“ belim čizmama do članaka. Ima i spreman link ako poželi da vidi, sa klikom za brzu kupovinu.

Vaga Venera, vaš vladar, ovih dana je u Ribama u aspektu sa Neptunom, pa će crno portugalsko vino biti magični napitak zbog koga ćete biti zaboravni sasvim dovoljno da vam ovo veče i noć budu spektakularni. A ako ostanete bez vina, Mesec u Strelcu poručuje da komšije imaju pune zalihe pa vam neće biti teško da popijete i njihovo.

Škorpion Oduvek maštate o tome da neko zbog vas zakupi ceo lokal kako biste u njemu bili sami sa svojim partnerom i uživali u pravoj intimi nabijenoj libidom. Samo ako je još jedan par u blizini osetićete se zagađeno kao da se kupate sa nepoznatima pod istim tušem. A ako ih je više, neće biti smorenije osobe od vas a intime ni u tragovima…Tako da je vreme za vaše „ili-ili“ ultimatume.

Strelac će kao i uvek pronaći način da sabotira romantiku i da privatni izlazak pretvori u žurku. Nije imao vremena za kupovinu poklona, ali nikakav problem! Venera i Neptun su u Ribama pa pre nego što barmen smućka koktel on će onlajn zakazati termin za DNK analizu pra-porekla za oboje. Istovremeno uzbuđena i zbunjena, druga strana neće biti sigurna kako da reaguje. Dvadeset minuta kasnije će shvatiti da je sama dok se on izgubio u masi, pa će naručiti još pića i do kraja večeri se dobro napiti.

Jarac Bukirali ste kuću u divljini jer želite da pod sjajem milijardu zvezdi koje se odatle mogu savršeno videti, provedete noć sa partnerom. Problem je nastao kada niste uspeli dva sata da založite vatru. Iako je postojala opcija sa grejanjem na struju, insistirali ste na kaminu! Druga strana je do tada postala smorena i mrzovoljna, pa ostatak večeri provodite u svađi. Ujutru ćete se izmiriti i pamtiti ovaj dan kao jedan od najromantičnijih.

Vodolija ‘Ko nema sreće u ljubavi – ima na kartama!’ stara je izreka i vi ćete je se setiti sada dok Venera ide vašim poljem dobitaka. Nakon uzbudljive večeri u kazinu iz kog niste izašli praznih ruku, prilazite nepoznatoj osobi na ulici koja deluje usamljeno, rešeni da joj večeras preokrenete život.

Ribe za vas je ovo još jedan spektakularan dan za krevet, a vi ste dobri u krevetu pa vam neće biti teško! Za intimno veče partner vam je spremio finale serije „Kako se izvući sa ubistvom“ nakon koje ćete ući u raspravu sa njim, jer jedan je „Dekster“! Pustiće vas da vodite reč dok jedete XXXL picu, a onda vam ispričati kako bi se on otarasio tela kada bi bio u toj situaciji. Hvataćete beleške koje ćete iskoristiti za scenario i do ujutru maštati o tome da sa kratkom serijom završite na Netfliksu.

Related Posts