astrološka pisma

Astrosimbolika – Mars, Merkur i Neptun u Strelcu u 3. kući.

Bacila sam pogled na policu malo pre i videla tamo Mars, Neptun i Merkur iz mog horoskopa. Oni su u Strelcu u 3. kući u mom horoskopu, u konjunkciji, a evo šta imamo:

ronilački nož koji sam izronila pre dve godine (Mars/Neptun) pored punjača za mobilni (Merkur/Neptun), desno je parferm – Neptun, levo figurica mog „plavog andjela“ (Merkur Neptun). Iza je baš na toj polici psihološka literatura (Merkur-Neptun) a ispod kao što se vidi stripovi Dilana Doga – Mars/Merkur/Neptun u 3. kući. I desno, „Čudesni svet Djordja Lobačeva“ sa stripovima Biberče, Baš Čelik, Ženidba Dušanova, Propast grada Pirlitora, sve opet Mars/Merkur/Neptun iz 3. kuće.

Ovo pišem zbog onih koji vole astrosimboliku, kako je ona svuda oko nas. Samo je sve stvar percepcije, i onda prosto počnete da primećujete sve ovo. Naravno da ništa od navedenog nisam svesno redjala da tu bude.

Related Posts

6 thoughts on “Astrosimbolika – Mars, Merkur i Neptun u Strelcu u 3. kući.

 1. a ništa nije skučajno a ovo nije nasumoćni I kaotićni svemir… I sve je povezano sa svime.. I mi smo sukreatori ovog materijalnog svijeta koji zovemo stvarnošću..ne samo ppostupcima nego I mislima osjećajima I snovima…

 2. Biljana Bozovic kaže:

  a Kenza :))).
  meni je I dalje cudesna prica sa tobom, Bokijem I Milekicem, a u glavnoj ulozi magare na putu. ne secam se svih detalja, nego tako. 🙂 iz nje sam skontala sta je astrosimbolika.

  1. Aleksandra Perić kaže:

   taj Kenzo mi se inače ne svidja – i obzirom da sam do sada svaki Kenzo volela, ovaj sam napamet kupila i ne koristim ga jer je jak (Mars/Neptun opet – jaki parfemi) 🙂 ali ga prsnem kao miris za prostoriju. 🙂

 3. marta kaže:

  Ugledah knjigu ,,Tragedija genija“ koja je nestala u ratnom vihoru skupa sa jos stotinama i stotinama knjiga moga oca. Obiljezila je nekako moj zivot i godinama ne mogu da je nadjem. Mislim da je pisala grupa autora. Pa Rajh, Jung, Frojd, Adler… Sanja, Vi kao da ste dosli s druge planete..

 4. Olga kaže:

  Jako sam se uželela Tvoje reči!
  Nadam se da si ovih vrelih dana našla lepote u lepoti.
  Sto se tiče simbolike i „čuda“ ,doživeh u značajnim vremenima,pamtim i često ostaju neodgonetnuta (ne slučajno).
  Šaljem ti radostan pozdrav!
  O.

 5. Venera u Vagi kaže:

  Stvarno si jedinstvena : ) 🙂 🙂

  Pozdrav

Comments are closed.