Sunce po znacima

Sunce i Jupiter u konjunkciji u OVNU (11. april 2023)

Sunce je u Ovnu kao što znate. Ovnovima se sad kupuju pokloni za rođendane – oni se bar iskreno oduševe pa i hvale dalje šta su dobili ako ih nabodete. Oni nabodu slučajno kad im se stane na žulj 😆Najbolje nešto unikatno, specijalno rađeno za njih, i naprotiv ne mora da bude novo, samo da je teško za pronaći! Znate ono, da ste kao treći sin iz bajke, morali da prodjete 7 mora, 7 gora… ubijete zlatokljunu ptičurinu i ukradete jaje, sačuvate ga da se ne olupa i to kinder jaje unutra krije poklon.

No prava vest zbog koje pišem je ova:
Sunce ide u konjunkciju sa Jupiterom u Ovnu (11. aprila se sreću na 21 stepenu Ovna i molila bih vatromet za tu priliku).
Razmahnimo se i r a z m a k n i m o da nas neko slučajno ne opauči kad se zanese laktom. Ovo je jedinstven period jer će Sunce i Jupiter zajedno biti u Ovnu tek za 12 godina!
I Volja i Optimizam sad podržavaju snagu pa nema izgovora da sad ne radite – sad ako stvarno tražite posao naći ćete, ako stvarno ne odustajete prezupči se kriza vere i sumnja, a senke debakla iz prošlosti bivaju rasterane kao da se desile nisu pobedama, trijumfima, krupnim koracima, prodornošću kojom se krči put sudbine. Ključna reč je ODLUKA, rešenost, snaga i to dizanje optimizma da pronadje rešenje za svoje aktuelne probleme (svako svoje) Zauzmite prostor. Ne sklanjamo se sad nikome kao Italijani što se neće skloniti ako im idete u susret dok šetate ulicama Firence, ne pada im na pamet. Ima vremena za tu susretljivost i diplomatske odnose kad stignemo do Vage – znaka preko puta koji više brine o tuđim potrebama, people pleaser, al sad Vaga na off.

Dizanje energije, veliki i važni počeci (za ceo ciklus od 12 god) i manifestovanje jednog jasnog stejtmenta da znamo šta ćemo sa svojim životom i zašta nam je i te kako još potreban!
I zato sada gledajte gde vam je Mars. Ako je u Ovnu, Raku, Vagi i Jarcu – početak i udarna snaga kojom je sve na ovom svetu nastalo, inicijativa, no sleep. Ako vam je u Blizancima, Lavu, Strelcu ili Vodoliji samo se razmahni, pusti, uvećaj tu gde Marsa inače trošiš. Ostali nepomenuti, okružite se gore pomenutim.
Kako izgleda Sunce Jupiter u Ovnu – najbolji prikaz je ova masa sa koncerta Parkway Drive… pogotovo onaj lik u invalidskim kolicima kad ga dignu u masi. Ovo je uverenje da se sve može kad se hoće, da je čovek nazaustavljiv, da može da pobedi sebe i svoje slabosti, komplekse, strahove, jer za Ovna život je JEDAN i takav jedan, meni vredan je… IT’S ALIVE CAN YOU FEEL IT…!

 

Related Posts