Mesec po znacima, Radio

Mesec u Škorpionu (AstroRemix)

Kako bi svet ili bar ovo parče sveta – Balkan bilo lepše da možemo lako da se svi poistovetimo sa kvalitetom života kakvom teži Mesec u Biku ili Vagi. Da budemo okruženi smehom i bezbedni (Bik), a inspirisani konstantno lepotom (Vaga)! NO ovako, ostaje nam da prisvojimo te trenutke onda dok šetamo recimo Firencom po Ufici galeriji i divimo se i zastaje nam dah, a onda odmah iza do Boboli Gardena u nepregledno zelenilo u srcu Firence koje se prostire na oko 45 hektara. Kada bi nam život svako malo takav bio, gde bi slatke pite sa prelivima pravljenim po tajnim receptima i koja limenka piva bile normalna pauza izmedju infuzije lepotom i radosnih susreta sa dragim ljudima koji prosto nemaju briga, sem onih osnovnih – kada majstor dolazi da popravi kazanče ili se kupuje bicikl detetu, a mladjem nova edicija Lego kockica, jer je to sve tako normalno.

No već dugo, takav jedan normalan životom sa muzikom kao iz Felinijevih filmova kao da se u nekom kolektivnom nesvesnom preselio u fioku snova, želja, težnji, ali kako je Mesec priča o svima nama (kolektiv) da bi stvarno uživali sve to trebalo bi da je većini takav život normalan, dostupan…

Ono na šta smo svi primorani tendencijama prvih decenija 21. veka jeste da se upoznamo sa više gorkim nego slatkim atmosferama i pričama koje ima da nam ispriča Mesec u Škorpionu, ili sa tim sad već izandjalim od ponavljanja „otudjenjem“ sa kojim nas upoznaje Mesec u Jarcu. Mesec u Blizancima vadi stvari zahvaljujući gedžetima i tehno napretku, pa kad smo bar tu i dok nam prsti tastaturom šalju kodirane misli u world wide web – čini nam se makar kratko da i nije tako loše.

Pred vama je nova AstroRemix emisija koja je posvećena najpre onima koji imaju Mesec u Škorpionu, zatim onima koji imaju nekog bitnog kome je tu Mesec, a zatim i svima ostalima koji imaju vremena i volje da slušaju astrološku radio emisiju u slobodno vreme, ako ga imaju.

2 thoughts on “Mesec u Škorpionu (AstroRemix)

  1. Tijana kaže:

    Odlicna emisija :)Pitanjce..Da li mesec u skorpionu moze da se poistoveti sa npr. mesecom u lavu ciji je dispozitor sunce u skorpionu ciji su dispozitori mars i pluton u konjukciji u 1. polju u skorpionu,a isti grade kvadrat sa mesecom u lavu (egzaktni mesec-29 lava i mars 29 skorpiona u konjukciji s pl)?? Al sam zakomplikovala 🙂

  2. Ognjena kaže:

    O Boze, ceo zivot mislim da sam za druge ljude nevidljiva, jos od malena. Ubedjena da sam neko koga bi u gomili, na zurci poslednjeg primetili. Pri tom sam prijatne spoljasnosti, nista woow, ali simpaticna i ubedjena bas to DA SAM NEPRIMETNA :))))) Svaka cast za opis!

Comments are closed.