Godišnji horoskop za 2018 (Intenzivnost i transformacija)

Stigla je Nova 2018 godina. Woody Alen je jednom rekao “I don’t know the question, but sex is definitely the answer.” E tako nekako, i ova 2018 obzirom da seks i jeste jedan od njenih tagova, jeste godina odgovora na sve ono što nismo znali a nismo smeli da pitamo… opet Woody Alen. Dakle, da uprostimo, vudialenovska godina. Pa, ako umemo da se zabavljamo sa čim god da se sretnemo, da napravimo laku zabavu i komediju od apsurdnih stvari i bizarnih obrta – možda dobijemo i nekog Oskara.
Pred vama je radio emisija AstroRemix u kojoj sam se potrudila da još nešto (pored onoga što je već postavljeno na sajtu u tekstu o Jupiteru u Škorpionu) saberem i sve ostalo važno (a tiče se ovog Jupitera) sa čime ćemo se susretati u ovoj godini. Uzbudjenja neće faliti to sam sigurna, a takodje sam sigurna da ako niste baš neki puritanac onda dobra zabava upravo počinje, sa puuuno seksa.. čuj mene, seksa… smeha.

Slušajte, delite, pa do sledećeg javljanja srećna vam 2018!

3 Komentar(a)

3 Komentara

 1. Gordana

  10/03/2018 at 11:05

  Fino,fino… Komentar je jednog Strelca koji se nadao boljem i evo sada svesno posmatra kako se te bolje i očekivane stvari dogadjaju ljudima i čeka da dodje red na njega.

 2. Nenad Stefanović

  15/04/2018 at 20:06

  …zalepio sam se sat i po….bravo Sanja

 3. Sanja

  11/05/2018 at 15:27

  Super je tekst, svaka často :)pozdrav od još jedne Sanje 😀

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Na vrh