godišnji horoskop

Godišnji horoskop za 2018 (Intenzivnost i transformacija)

Stigla je Nova 2018 godina. Woody Alen je jednom rekao „I don’t know the question, but sex is definitely the answer.“ E tako nekako, i ova 2018 obzirom da seks i jeste jedan od njenih tagova, jeste godina odgovora na sve ono što nismo znali a nismo smeli da pitamo… opet Woody Alen. Dakle, da uprostimo, vudialenovska godina. Pa, ako umemo da se zabavljamo sa čim god da se sretnemo, da napravimo laku zabavu i komediju od apsurdnih stvari i bizarnih obrta – možda dobijemo i nekog Oskara.
Pred vama je radio emisija AstroRemix u kojoj sam se potrudila da još nešto (pored onoga što je već postavljeno na sajtu u tekstu o Jupiteru u Škorpionu) saberem i sve ostalo važno (a tiče se ovog Jupitera) sa čime ćemo se susretati u ovoj godini. Uzbudjenja neće faliti to sam sigurna, a takodje sam sigurna da ako niste baš neki puritanac onda dobra zabava upravo počinje, sa puuuno seksa.. čuj mene, seksa… smeha.

Slušajte, delite, pa do sledećeg javljanja srećna vam 2018!

Komentari

  1. Gordana kaže:

    Fino,fino… Komentar je jednog Strelca koji se nadao boljem i evo sada svesno posmatra kako se te bolje i očekivane stvari dogadjaju ljudima i čeka da dodje red na njega.

  2. Nenad Stefanović kaže:

    …zalepio sam se sat i po….bravo Sanja

  3. Sanja kaže:

    Super je tekst, svaka často :)pozdrav od još jedne Sanje 😀

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *