Uncategorized

RIBE u 2016.

Intuicija će spasiti svet! Sve što se otkrilo i sve što je važno u najvećem broju slučajeva otkriveno je slučajno. Tek intuicijom nošen čovek postaje rasterećen od ega, od očekivanja, sujete i stremljenja požudnih, pa nije ni čudo zbog čega će Ribe u 2016. morati da se prisete svog najstarijeg od svih zanata. Intutitivni dar nije privilegija Riba u smislu da ga imaju i ostali, ali je samo kod Riba intuicija data kao isključivi način. Kao put. Kao metod. Intuitivno uče, intuitivno pronalaze, odgovaraju tačno na pitanja i kada ih nisu čuli ili naslute bez analitike preterane ono što sledi. Otuda od psihe do kosmosa i od tajnog, zavereničkog do prediktivnog, ekstrasenzornog rasprostire se polje Riba koje poslednjih godina (od kada je Neptun u Ribama) a naročito od ove 2016 – treba da postane njihov radni prostor ili makar deo metoda. I naravno, svi iz pobrojanih delatnosti kao i umetnici medju Ribama, dijagnostičari i sl, možda će najlakše iskoristiti ove potencijale koje će ih zaista pred svetom prikazati kao prave pravcate proroke. Ali i Ribe koje su u samo naizgled drugačijim profesionalnim vodama, istim su strujama vodjene osećajem (a ne osećanjima) i kreću se tokom 2016 dalje pa slivaju u bolje i jače sisteme, ili jačaju svoje postojeće pozicije zahvaljujući uspesima i izazovima koje su uspešno savladale upravo zahvaljujući intuiciji.

Nešto drugačije od ove je situacija u ljubavi gde kao da sve mora da ima svoje zašto i kako, stroge razloge i definicije, očekivanja i rezultate. Kao da se vera, inače snažna i jaka, baš na polju odnosa lako gubi, pretapa iz jednog oblika u drugi pa sa svakim pretapanjem, a zapravo pokušajem promene sebe ili drugog biva sve manja, sve je nje manje, a sve je više uzdanja u reči i dogovore. Otuda na momente u 2016 previše reči i previše teksta, a malo dela ili tek na sitno malih koraka koji uslišavaju odredjena očekivanja, no opet se brzo dolazi do tačke gde nije dovoljno, gde moglo bi još i moglo bi više. Jupiter u tom polju odnosa spašava Ribe samoće nudeći im priliku za odnose koji su perspektivni u smislu komfora, mogućih zajedničkih lepih momenata tipa putovanja, zabavljanja, provoda, ali opet sa jednom sve vreme prisutnom sumnjom da li se uz tu osobu može i na duže Riba zadržati sa punim poverenjem. Zato će 2016 doneti na momente krize – ali prilično smirene, staložene, kao u jednom uobičajenom razgovoru gde mirnim tonom neko saopštava da odlazi ili da neće više nešto tolerisati. Bez podizanja tona ili pretnje, sasvim smireno sa povremenim pauzicama za uzdah ili suzu. Tamo gde se veze budu održale i tu će kvadrat Saturna i Neptuna biti zadužen za jednu temeljnu obradu odnosa i trebljenje od štetnih uticaja, ponašanja, modela, navika. Neće biti lako – ali vredi.

Zdravstveno – Ribe baš kao i Strelčevi i Device imaju razloga da povedu malo ozbiljnije računa o zdravlju, o telu, o navikama, ishrani. U slučaju Riba na udaru su želudac, creva, sklonost trovanjima i infekcijama pa treba biti pažljiv i zapravo najbitnije u ovim situacijama – dizati imunitet.

Novac beži od vas, ali dobro je sve dok vi ne bežite od novca. No možete ga lako izgubiti, na momente se rasipati, a sve to zajedno u decembru 2016 kada je moguće da će vam zaista biti potrebno dosta novca pa ćete veću sumu spiskati u kratkom roku.

Obnova tehnike, struje, izolacije, kućnih aparata je sasvim poželjna dok se ne desi neka havarija.

Sve dalje navedeno računajte da počinje da se oseća dva, tri dana pre navedenog datuma i traje dan, dva posle:

Prilike za akcijašenje: kraj januara i oko 11. oktobra, kao i period od 20. dec do početka januara 2017

Dani kada možete biti izazvani, isprovocirani: 14. mart, kraj avgusta, 13. sept

Izazov: Udeli kompliment svakoj osobi sa kojom dodješ u kontakt u jednom danu. I da, kompliment mora biti iskren i može se ticati bilo čega. Od ukusa do navika od promena do ponašanja. Od glasa do stasa. Ponavljati jednom nedeljno do kraja godine.