o meni

I’m a work in progress…

English version of my Bio: here


U astrologiju sam uplovila još sa petnaest godina.

Astrološke aktivnosti:
  • Astrološka škola doajena domaće astrologije Gorana Milekića.
  • Bila sam jedan od osnivača i član Upravnog odbora Asocijacije Balkanskih astrologa i dala svoj doprinos u pripremi prve naše Medjunarodne konferencije.
  • Autor sam astrološkog sajta www.sanjaperic.com gde već deset godina objavljujem tekstove, kao i facebook stranice Astrologija – Sanja Perić gde donosim najnovije vesti o aktuelnim tranzitima.
  • saradnja sa mnogim domaćim magazinima i web portalima
Ostalo:
  • Uporedo su me oduvek interesovale i psihologija i psihoterapija.Pohadjala sam Basic dvogodišnju iskustveno edukativnu grupu Geštalt psihoterapije, učestvovala na različitim psihološkim radionicama (sa elementima psihodrame kao što su Playback teatar i Telesna psihodrama), trenutno sam na edukativnoj grupi TA101 (transakciona analiza) na Psihopolisu. Psihoterapija je most za najlepši i najsavršeniji kontakt koji možemo da napravimo sa sobom.

Umesto astrološke diplome koju – nemam jer u zemlji Srbiji gde status astrologa nema svoje mesto ni zvanje, nema ni adekvatnih zvaničnih škola, imam Goranovu posvetu koja mi je dala veru ali i odgovornost da njegovu viziju mene kao astrologa održim vrednom onoga što je napisao:

"Sanji, u koju mi ne beše teško da verujem, jer je ona vera sama i dovoljna, perfektna da do neslućenih visina saznajnih stigne pa se nastani.  S' verom u njenu mudrost, duhovnost, misiju, malobrojnu medj' djacima mojim... Goran Milekić, 12. 8. 2002. Beograd

“Sanji, u koju mi ne beše teško da verujem, jer je ona vera sama i dovoljna, perfektna da do neslućenih visina saznajnih stigne pa se nastani. S’ verom u njenu mudrost, duhovnost, misiju, malobrojnu medj’ djacima mojim… Goran Milekić, 12. 8. 2002. Beograd

 

26 Komentar(a)

26 Komentara

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

Na vrh