Konsultacije su u formi razgovora – usmene, bilo da klijent lično dolazi ili radimo online.

Zakazivanje je mailom na sanjaperic@gmail.com

Natalne konsultacije – tumačenje horoskopa (genetika, misija, šta nas podržava, šta nas negira, kako da pokrenemo (prizovemo) ono sve sa čime se razumemo, obrada vitalnih tema: posao, ljubav, odnosi koji su istaknuti u samom natalu), cena 6500 din za uplate na dinarski račun / trajanje oko 60 min (za uplate u eurima cena je 60 eur nezavisno od kursa)

Komplet konsultacije – natal, pregled narednog perioda i odnos sa partnerom – 8000 din (ako plaćate u eurima cena je 70 eur nezavisno od kursa) – trajanje do dva sata otprilike

Uporedni ili ljubavni horoskop – odnos sa nekom osobom ili sve vezano za dinamiku emotivnih odnosa i naš ljubavni život – daje uvid u dublje razumevanje sebe u odnosima kao i drugih osoba i zbog čega je odnos za nas važan čim smo tu gde smo. Kao i zbog čega nam se dešava to što nam se depšava ako analiziramo vaš ljubavni život. Važni periodi za ljubav u nastupajućem periodu u skladu sa emotivnim potrebama koje su pre svega prikazane u natalu. Cena 4000 din / trajanje oko 45 min (ako plaćate u eurima cena je 40 eur nezavisno od kursa)

Godišnji, pregled nastupajuće godine (nekad i malo dužeg perioda ako je takav trend planeta) kako mogu da utiču, kako biti spreman za nastupajuće promene. Konsultacije koje uglavnom zakazuju klijenti koji su već radili natalni, mada nije uslov. Cena 6500 din / trajanje oko 60 min (u eurima je 60 eur, nezavisno od kursa)

Ukoliko radimo online, u dogovoru sa klijentom za razgovor koristim platformu koja vama odgovara. (Skype, Tams, Google Meet, Viber i sl)
Ako vam odgovara javite pa da zakažemo. Prvi slobodni termini su obično za 2-4 nedelje.

Kontakt:
sanjaperic@gmail.com

viber (9h-17h) 0658886142

Pozdravljam vas,
Sanja Perić

“Astroremix”, Beograd

Na vrh